Nätmästarn bara snackar...

2011 -

30/8-22: Länk till film från boksläppet för "Herrarnas kalas - och de kvinnliga musikerna i Eskilstuna" den 26/8-22 utlagd. En välbehövlig bok!
7/7-22: Nu har den tredje boken om kriminalkommissarie Olle Gustafsson och hans kollegor kommit! För att krångla till det lite så utspelar den sig mitt emellan de två tidigare böckerna i serien.
26/9-21: Tack vare den förträfflige hr Janne Wistrand Persson finns nu ytterligare två Musikforumtidningar tillgängliga i sin helhet. Nätmästarn bugar och tackar!
25/2-21: Bäste herr Kenneth Backman har öppnat sin skattkista med fotografier från Musikforum! Det är bara att tacka och ta emot. Vi börjar med ett par musikteaterbilder, och en bild på några ganska snälla huliganer.
4/11-20: Några små uppdateringar såhär i Coronatider - bild på Repslagarligan 1971 och ändringar på Basum Gluffs sida.
13/7-19: Nu får vi äntligen höra berättelsen om när bandet Helig Vrede bildades! Tack Jörgen Lindén!
22/3-19: Tack Anders Sandå för affischerna för Djurgårdsfesten 1978 och för konserten med Pump & Pluck Band!
4/3-19: Det gick fortare att skriva den andra Eskilstunadeckaren än den första. Nu är "Helig vrede" ute!
26/10-18: Idag nåddes vi av beskedet att Björn Hultsten gått bort i en ålder av 69 år. Så sorgligt! En av de stora personligheterna i Eskilstunas musikliv. Tack för musiken, Björn!
1/6-18: Värmebölja i Sverige... och plötsligt dyker det på nätet upp en intressant artikel om Vilstafesten 1971! Kan läsas på Vilstafestens sida.
20/3-18: Alltid trevligt när det dyker upp "nya" band - nu har vi hittat Soundcraft!
12/10-17: Men ser man på, författaren Ove Wahlqvist har gett ut en deckare som utspelar sig i proggkretsar i Eskilstuna på 1970-talet! "Mordet på Musikcaféet" - den skulle jag absolut köpa och läsa om jag inte hade skrivit den själv!
20/4-17: Och nu har vi snott en fin Lucidor-artikel från Facebookgruppen "Du vet att du är i från Eskilstuna om..." Tack Carina Ranestedt för fint urklipp!
18/4-17: Tack Carina för den fina Lucidoraffischen!
11/3-17: Gobi Darkes - hade ni också glömt dom? Så icke längre!
12/8-16: Sådärja, då har Swedish Power fått en egen bandsida här på Tunasidan, nu väntar vi bara på info om medlemmar o dyl... :-))
17/10-15: Trevligt att så många ansöker om att få bli medlem i Tunasidans facebook-grupp, och att det dyker upp så många bilder och inlägg där! Fortsätt bara att fylla på!!
3/8-15: Äntligen avslöjar Hasse Lindell bandet Dr No's hemligheter (se Bara skräp?)!
10/8-14: Fredagen den 8 augusti 2014 återvände allas eder Nätmästare till sin gamla hemstad Eskilstuna för att ta del av Parkfestivalen där. Det blev en intensiv och rolig helg. Bilder och kanske några kommentarer kommer här på Tunasidan, och Nätmästarn själv vilar nu upp sig i Stockholms södra förorter...
13/4-14: Nu har Tunasidan i princip flyttat till sin egen domän tunasidan.se. Skönt med lite utrymme så att man inte behöver radera filer för att kunna lägga ut nytt material! Det är inte säkert att alla länkar funkar än, men det ordnar sig nog med tiden. Kanske dags för en digital inflyttningsfest..?
7/4-14: Stora saker på gång! Tunasidan har bestämt sig för att överleva, och kommer snart att flytta till en egen domän! Följ den spännande fortsättningen här, eller på Twitter (#tunasidan)! Redan nu går det att mejla tips, tankar och foton till info[snabel-a]tunasidan.se.
2/4-14: Härligt att få uppdatera Tunasidan med lite nytt material - Jörgens berättelse om Ligan!

1/11-13: Jag var nog bara på klubb Lucidor i Eskilstuna en handfull gånger, men stället lever kvar. Jag minns att jag satt vid det lilla dansgolvet medan Hendrix-musik dånade ur högtalarna, och jag minns en spelning med Helig Vrede. Trevligt att Jörgen hade kameran beredd när han och bandet kom hem från Norrland just i värsta rivningen...
29/6-13: Benters..? Hade jag aldrig hört talas om. Men snacket går på fejan...
16/5-13: Efter en lång och kall vinter har våren/sommaren återvänt till Sverige, knopparna slår ut så det knakar, solen sköljer förnöjt de äntligen snötomma gatorna med sitt värmande sken - och Tunasidan ligger där den alltid har legat...

31/8-12: Hmm... har en känsla av att den här adressen fortfarande fungerar, vilket förvånar mig lite. Men vi kör väl på så länge det går...
30/6-12: Ja, det är säkert, denna ärevördiga gamla madam har bestämt sig för att röra på sig. Den nya adressen är ännu inte riktigt bestämd, men det blir hos ComHem. Adressen meddelas så snart den är klar! Tunasidan for ever! Och... ni såg väl Moa Hjelmer vinna 400 m i Helsingfors..?!

1/4-11: Äntligen har ett nytt 70-talsband upptäckts i Eskilstuna! Minns ni Rain?

Vad snackade Nätmästarn om år 2010?

(Tunasidan - http://come.to/tunasidan)