Nätmästarn bara snackar...

2010

2/11: Jaha, det är nog bara att inse att Tunasidan har inträtt i en ny, mer meditativ fas, medan Nätmästarn snurrar runt på Facebook, och twittrar lite sporadiskt då och då... Tunasidan får väl anses vara ett arkiv för tillfället, en digital artefakt från förra årtusendet, ett kulturminnesmärke... Men man vet aldrig vad framtiden bär i sitt sköte...
29/3: Idag, på Tunasidans 11-årsdag (!!) är det dags att lägga ut det andra kortet från Vilstafesten -71. Och fler bilder kommer!
22/3: Minns du Vilstafesten 1971? Nja, det var ju ett tag sen... Hursomhelst så kommer T-sidan nu att lägga ut några tidigare aldrig visade foton från detta evenemang, där en hel drös av dåtidens band spelade...
2/3: Sådärja, den hemliga personen-tävlingen är avslutad, och äran utdelad till de tre pristagarna. Nu återstår bara att överleva den eviga vintern... 3/2: Och här är det rätta svaret! Den hemlige personen är ingen mindre än... ta da! Alar Suurna!! Bilden är ett skolfoto från Fröslundaskolan. Här nedanför avslöjas nu även de rättgissandes namn.
28/1: Nu finns en bild på den piprökande andrapristagaren utlagd. Och denne andrapistagare är även förstapristagare i tävlingen Gissa pristagarna! Detta börjar bli komplicerat... Och det ryktas om att även en tredjepristagare är på ingång. Men hys ingen oro - alla namn kommer att avslöjas i sinom tid!
27/1: Tre rätta svar till tävlingen har kommit in, och idag publiceras ett foto på förstapristagaren - men vem är det? Och VEM är den hemlige personen till höger..?
25/1: Snart kommer det att avslöjas vem den hemlige personen till höger är! Det som kan avslöjas redan idag är att personen är smått legendarisk inom E-tunas musikkretsar, och även inom Sveriges. Vi har fått in ett rätt svar. Men det finns fortfarande chans att knipa en hedrande andraplats!
14/1: TÄVLING!! Nu blir det svårt! Vem är personen på bilden till höger? Svar mejlas till pcq092y@tninet.se!
9/11: Att åka Ålandsbåt fylld med proggmusik är en märklig upplevelse. "Fy på dig sosse, för det luktar skit" när man trippar runt på heltäckningsmattorna utanför taxfree-butiken...

Vad snackade Nätmästarn om år 2009?

(Tunasidan - http://come.to/tunasidan)