Nätmästarn bara snackar...

2008

27/10: Stämning och hög volym på Nalen när Memento Mori hade releasefest..! Fler bilder kommer...
21/9: Tack, Bergström Brothers för en utsökt Oktoberfest!
14/8: Å-festen! Verkar finnas något för alla...
7/7: Lugn!! Nätmästarn lever! Kanske finns det t o m hopp om Tunasidan!! Ska röja lite här nu, städa undan gammal skit, öppna ett fönster... Vi hörs!
12/5: Den senaste tävlingen blev kanske i knepigaste laget... kanske måste man vara lite speciell för att känna igen Ed Sanders från The Fugs, som gästade Kulturhuset i Stockholm i förra veckan. Mannen han pratar med är Leif Nylén (eller Life, som Ed kallade honom när han tillägnade honom en sång), trummisen i Blå Tåget. Och från en kultfigur till en annan... vem är denne Konsumkassade man här nedanför, och vad håller han på med..? Svaret kommer...
7/5: Dags för en ny knepig tävling på T-sidan! Den går helt enkelt ut på att namnge så många som möjligt av de personer som finns på den aktuella Tunacam-bilden. Priset blir som vanligt evig ära och berömmelse!
22/3: The Clash hyllades på Raw långfredagen 2008. T-sidans korre/fotograf var naturligtvis där. De alltför suddiga bilderna får anses vara konstnärliga...
7/3: Det var väl på tiden att en bild på det klassiska E-tunabandet Ligan dök upp på den klassiska E-tunasidan Tunasidan! Men informationen om bandet är fortfarande under all kritik... Vem vill berätta? Jörgen? Lars-Gunnar? Alar??
3/3: Tre nya band upptäckta i den bördiga musikaliska myllan i Eskilstuna - Stringbreakers, RaGaDa Bush och King Coffee! Tack, Stefan Wärnsäter!
5/1: Ser man på, en gammal bekant dyker plötsligt upp bland Rogers bilder, och även för 34,5 år sedan fanns det musik..!
4/1: Nytt år igen... 2008 känns mjukt och vackert att titta på - som siffror betraktat - men eder nätmästare har som vanligt ingen aning om hur det kommer att utveckla sig, eller hur T-sidan kommer att må under året. Men det har ju inte hindrat oss tidigare, så varför skulle det göra det nu? Vi låter det rulla på och ser vad som händer..!

Vad snackade Nätmästarn om år 2007?

(Tunasidan - http://come.to/tunasidan)