Nätmästarn bara snackar...

2005

22/12: Stora grejer på gång, en oväntad julklapp kanske...
3/12: Och nu får vi också veta hur sista uppsättningen av TT-Task såg ut - Tunasidan närmar sig alltmer det tillstånd av fullkomlighet som sidan alltid eftersträvat!!! Tack Thomas!
22/11: Äntligen får vi se hur grabbarna i TT-Task såg ut!
18/11: Hemkommen från Indien, många intryck rikare. Tar nog en tid att smälta detta. Reseberättelse kommer...
1/11: Tunasidan tar en liten paus, allas eder nätmästare drar till Indien, och kommer förhoppningsvis hem som en visare man... ;-))) nja...
16/10: Dags att lägga ut en bild på en av 70-talets stora profiler. This one's for you, Flyern!
3/10: Djurgårdskorvstävlingen är numera avslutad. Och vinnaren är... Kristina Kvarnberg, som därmed tar hem sin andra seger på Tunasidan (den första var Associationsleken i sidans barndom, 1999). GRATTIS till en värdig vinnare! Svaret på frågan är att en korv med bröd kostade 3.50 och en dricka 3 kronor, alltså sammanlagt 6.50.
30/9: Djurgårdskorvstävlingen närmar sig slutet, nu är det bara några få ögonblick kvar innan den lyckliga vinnaren kommer att avslöjas! Men än är det tid att vara med i tävlingen, så skicka in din gissning, du också!
28/8: Okej okej, jag vet att jag varit usel på att uppdatera sidan ett tag, men nu ska det bli bättring! Vi börjar hösten med en rivstart - bilder från Allan Ladds spelning på Raw Power, Mementos höstprogram, och - som grädde på moset - en spännande fotbollsbild från Vilsta sommaren 1974 bland Rogers bilder!
16/8: Börjar kännas som höst, efter en omtumlande sommar... skönt! Dags att rensa ut, städa, ladda om, samla sig... Sommaren har för eder underdånige nätmästare inneburit sol i Roslagen, Warszawa och Italien, samt några regniga och svala dagar i Tyskland... Nu stundar repetitioner, nytt jobb, ännu en resa... och så ska jag försöka hinna med denna gamla ärevördiga sida mellan varven, också!
8/7: Livet är inte lätt att få ihop, terrorattentat i London samtidigt som sommaren visar sig från sin allra finaste sida här i Sverige... Är det tillåtet att njuta av en tetra vin i gröngräset med en god vän samtidigt som röken ännu fyller tunnlarna vid Russel Sq och King's Cross? Ja, det måste det vara, annars blir ju allt meningslöst!
28/6: Oj, det verkar som om Sommaren och Livet gjorde en förenad attack på undertecknads vilja och förmåga att uppdatera denna kära sida... Men hys ingen oro, sidan kommer att leva upp igen, och flöda av inspiration och oväntade sidospår! Vet inte riktigt när, bara, så STAY TUNED!!!
25/5: Sommaren är räddad - snart öppnar utställningen "Jazzen och dansorkestrarna i Eskilstuna"!
27/4: Den som vågar ge sig in i tidsmaskinen är nu välkommen till ett pojkrum i Fröslunda 1970, där musik skapades på ett trevande sätt i tidstypisk miljö...
13/4: Nu börjar det äntligen röra på sig lite igen! Avdelningen "Rogers bilder" är nedtagen för totalrenovering. Hur den ska se ut i framtiden är ännu inte helt klart, men vi börjar med en stämningsbild från Bruksgatan, men en rytmisk gammal vän i keps...
26/3: Äntligen vår! Aningen välkommen var den... Och snart kommer det att hända saker här på sidan, på avdelningen "Rogers bilder", och så är det ju dags att slutföra projektet Musikforumtidningen - det är ju inte så många nummer kvar...
14/3: Äntligen har en Tunabo lyckats dra sig till minnes något som platsar på Tunasidan! Det var länge sen... Tack Fjuttis!
10/3: Visst har ni rätt, alla ni som suttit där vid datorerna och tänkt att den unge mannen liknar ju... Björn... Hultsten! Och klickar ni nu på bilden bör ni komma till MackMusic's sida, där ni kan se originalbilden!
26/2: Som alltid är det fina priser att vinna om man prickar rätt på den unge mannen! Tips: Hela bilden finns inlagd på "rätt" ställe på T-sidan! Det är bara att söka...
25/2: Börjar bli hög tid att uppdatera denna häringa sidan... Vem känner igen den unge mannen här till höger?
10/2: Ibland blir man glatt överraskad av sina gamla vänner - ta en titt på Kristina Kvarnbergs tavlor!
24/1: En liten länk för alla oss som har ett smutsigt hjärta...
14/1: Okej, låt oss se sanningen i vitögat - det har blivit ett nytt år, 2004 har lagts till handlingarna, gårdagens händelser har börjat lukta gammalt och unket, vi steppar på skakiga ben ut i 2005 års stormhärjade marker, allt är än en gång möjligt och nödvändigt - men långt ifrån enkelt - i dessa tider då ännu en katastrof lärt oss innebörden av ännu ett ord - tsunami. Tunasidan lever vidare, på ett eller annat sätt, lika sporadiskt hyperaktuell som alltid. Så följ den spännande fortsättningen, endast här på Cybertunavarianten av Stilesunka!

Vad snackade Nätmästarn om år 2004?

(Tunasidan - http://come.to/tunasidan)